6 Şubat 2015 Cuma

Kilo ve Boy Dengesi Fx15

İnsanlar genelde kilolarının ideal kilolarımı ne kadar fazlalıkları var bu gibi konularda net bir fikir sahibi olamazlar ama zayıflama düşüncesi bazı insanlarda takıntı haline gelebilir. Bu tür durumlarda zayıflama haplarınında yapabileceği birşey yok gibidir. Öncelikle bu hesabın nasıl yapılacağını fx15'in sizlere ne tür durumlarda katkı sağlayacağını açıklayacağız.
 Örnekleme yaparak bu konuyu sizlere anlatırsak daha iyi anlayacağını düşünüyoruz. Örneğin 160 cm boyunuz varsa sizin için ideal kilo ortalama olarak 55 65 kilo aralığıdır ama 67 kilosunuz diye kendinizi kilolu olarak görmemeniz gerekli yani bu tür 1-2 kiloluk fazlalıklar verilmesi zor kilolardır en azından sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturarak zayıflama imkanınız olabilir bu tür durumlarda fx15 zayıflama hapının size bir katkısı olmayabilir. Bazen arayan genç müşterilerimizden bu tür şeyler duyabiliyoruz hatta daha ileri gidip çok zayıf olduğunu söyleyeceğimiz kişiler bile fx15 kullanmak isteyebiliyorlar bu durumda maalesef biz önermesekte kendileri kullanıyorlar ve ürünün etkili olmadığını söylüyorlar ama neticede bu tür ürünler vücutta yakacak yağ arıyorlar ve bulamadıklarında yapabilecek hiç bir şey maalesef yok.
 Bu yüzden sizde boy kilo dengenizi düşünerek kendiniz için en sağlıklı kilo verme yöntemini araştırabilir ve en doğru tercihi yapabilirsiniz eğer bünyeniz kilo almaya müsait bir bünye ise 1-2 kilo fazlanız olsa dahi metabolizmanızın bir düzene girmesi için sizde fx15 kullanabilir ve bundan sonraki süreçte daha az kilo alımı yaşayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder